Ako sme prezradili naše tajomstvo v kuchyni

Ako sme prezradili naše tajomstvo v kuchyni

Ako sme prezradili naše tajomstvo v kuchyni
 
Začiatok apríla 2019 bol pre našu firmu veľmi zaujímavý. Spolupracovali sme s RTVS s reláciou Tajomstvo mojej kuchyne. Kuchyni kráľovali naše bezlepkové zmesi, z ktorých sme pripravili chutné recepty. Spätná väzba od Vás, zákazníkov, bola úžasná. Na sociálnych sieťach ste nás zahltili peknými komentármi a fotkami ako sme Vás receptami inšpirovali k ich príprave. Po každej odvysielanej epizóde sme na našom facebookovom profile POTRAVINÁRSKA VÝROBA LIANA vyhlásili súťaž o naše výrobky, kde sa Vás zapojilo vo veľkom počte. To nás veľmi teší, že o výrobky Liana je záujem.

V májovej časti si vystupovanie a pečenie pred kamerami vyskúšala aj naša kolegynka Mery, ktorá vo voľnom čase (aj mimo neho :-)) pečie úžasné zákusky. Príkladom je aj Torta s ľahkou penou a mramorovou zrkadlovou polevou, ktorú v relácii pripravila s ľahkosťou. Suma sumárov bola to dobrá skúsenosť a ohromný zážitok sledovať natáčanie zo zákulisia. Pred samotným natáčaním to boli hodiny výberu tých najlepších receptov a výrobkov, s ktorými sme chceli okrem odprezentovania rodinnej firmy LIANA vyzdvihnúť aj tím pracovníkov, ktorí sa každodenne stará, aby v každom výrobku bola dodaná kvalita a tradícia. A tak sme pre Vás pripravili tieto recepty.
 
Prvé natáčanie sa nieslo v sladkom duchu. Pani Razija Trnačevič pri príprave Opitých gaštanových pohárov použila Kypriaci prášok do pečiva Liana (ináč pani Magálovej sa veľmi páčil vizuál Kypriaceho prášku, na ktorom je znázornená žena v kroji. Že je to také typické slovenské. A keďže sídlime v obci Raslavice, ktorá má folklór v krvi už dlhé roky, iný vizuál sme si nevedeli ani predstaviť) a Kakao tmavé Liana.  A že to bola slasť na jazyku ani nemusíme písať ...  
 
Epizódu si môžete pozrieť na tomto linku https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14132/183328
 
 
Apríl sme odštartovali bezlepkovo a to hneď obľúbeným slovenským jedlom Bezlepkovými pirohami, ktoré Dagmar Valouchová plnila mäsom a bryndzou. Z múčnej bezgluténovej zmesi Universal mix Liana sa aj Vám, ktorí ste posielali fotky, podarili famózne pirohy a recept ste si uložili medzi svoj obľúbený. 
 
Celú epizódu si môžete pozrieť na tomto linku https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14132/183888
 
 
Mnohé z Vás trápi kysnuté cesto. A zvlášť práca s bezlepkovým kysnutým cestom je iná ako s klasickým. Preto výber nášho ďalšieho receptu nemohol dopadnúť inak ako pripraviť Vám Bezlepkový kakaový závin. Špecialitkou pri tomto závine je plnka, ktorá sa nevarí. Jednoducho si pudingový prášok, kakao a cukor zmiešame v miske a natrieme na cesto poliate olejom. Z univerzálneho kysnutého cesta sme okrem kakaového závinu stihli pripraviť Kysnutý ovocný koláč. A výsledok je takýto ...
 
Celú epizódu si môžete pozrieť na tomto linku https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14132/184758
 
 
 
Posledné natáčanie, ktoré s nami Dáška absolvovala bolo pri pečení Bezlepkových celozrnných bagiet. Sú také excelentné, že sme recept museli zaradiť aj do Kalendára Liana 2020. Zmiešaním svetlej chlebovej zmesi Bread mix white a tmavej chlebovej zmesi s pohánkou Bread mix dark vznikli bagety, ktoré Vás posilnia vo forme raňajok, môžete si ich vziať do batoha na výlet alebo ako príloha k šalátom. Taktiež ich môžete vyskúšať ako my s nátierkou z medvedieho cesnaku. Ale to, že sa ich nebudete vedieť dojesť si neberieme na zodpovednosť :) Tu sa naša televízna cesta s Dáškou skončila, ale v kontakte sme ostali aj po natáčaní. Navštívila náš stánok na bezlepkovej výstave v Prahe a bola taká zlatá, že nám z vlastnej vôle pár hodín vypomáhala bez nároku na honár :D 
 
Celú epizódu si môžete pozrieť na tomto linku https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14132/185968
 
 
S našimi exkluzívnymi pudingami si prácu vyskúšala aj pani Kamila Magálová. Upiekla jednoduchý, no pritom výborný pudingový koláč. Nám sa už opäť zbiehajú slinky.
 
Celú epizódu si môžete pozrieť na tomto linku https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14132/186583
 
 
Televízne účinkovanie ukončila spomínaná kolegyňa Mery so svojou na prvý pohľad zložitou na množstvo uvedených surovín v recepte, no na prípravu už nie tak náročnou tortou. Pre Mery je vlastne každý recept brnkačka a my na nej oceňujeme hlavne jej fantáziu a zapálenie pre prácu. Na účinkovanie v televízii sa poctivo pripravovala každý deň, každý deň pilovala detaily, aby Lianu reprezentovala v čo najlepšom svetle. A my jej za to ďakujeme a tiež ďakujeme za odvahu vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a predviesť svoje kulinárske schopnosti pred Slovenskom. 
 
Celú epizódu si môžete pozrieť na tomto linku https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14132/188216
 
 
 
 
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.