Bezlepkový prekladaný perník

Bezlepkový prekladaný perník

Trvanie: 00:60 (h:m)
Perník môžeme v akejkoľvek podobe a táto podoba perníka je fantastická!
Ingrediencie
Cesto
Poleva
Ďalej potrebujeme
  • formu dlhú 32 cm
  • slivkový lekvár
  • ryžová múka Liana na vysypanie formy
  • pohár s objemom 250 ml, ktorý poslúži ako odmerka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Maslo a cukor vyšľaháme do nadýchanej peny. Postupne pridávame po jednom žĺtky, med a mixérom vyšľaháme. Zľahka vareškou primiešame Fine a Universal mix, kyslú smotanu a vyšľahaný tuhý sneh z bielkov.
  2. Cesto vylejeme do vymastenej a trošku ryžovou múkou vysypanej formy. Pečieme pri 165°C 50 - 60 minút.
  3. Vychladnutý perník rozrežeme na 3 časti a plníme slivkovým lekvárom. Pritlačíme a vrch polejeme čokoládovou polevou. Nakoniec môžeme ozdobiť podľa vlastnej fantázie.

Dobrý tip:
Všetky suroviny by mali mať izbovú teplotu.

gauptulty 21.12.2023
Canada s main shift is the batteries and understand this is genuinely enjoy looking for poetry and look <a href=https://prilig.sbs>priligy 30mg price</a>
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Poleva
Ďalej potrebujeme
  • formu dlhú 32 cm
  • slivkový lekvár
  • ryžová múka Liana na vysypanie formy
  • pohár s objemom 250 ml, ktorý poslúži ako odmerka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné