Naše recepty

Pudingáč

Pudingáč

Ingrediencie

Cesto :
1 kg hladká múka
3 ks vaječné bielky
2 lyžičky soľ
1 1/2 droždie
3 1/2 lyžíc oleja
15 dkg práškový cukor
0,5 l mlieko

Plnka :
1/2 l mlieko
1 celé balenie pudingu tmavá čokoláda a z ďalšieho balenia odoberieme ešte 30 g (120g)
3 PL Kakao tmavé Liana Exclusive
30 dkg kryštálový cukor 
25 dkg rastlinný tuk 

Postup

1.      Do teplého mlieka dáme droždie a trocha cukru. Počkáme, kým kvások vykysne a pridáme ho do ostatných surovín na cesto.
2.     Vyšľaháme 3 bielky na tuhý sneh a zarobíme do cesta, ktoré necháme vykysnúť.
3.     Z vykysnutého cesta urobíme 6 bochníkov.
4.     Každý rozvaľkáme a natrieme plnkou.
5.     Spravíme závin a po 2 spletieme spolu.
6.     Pred vložením do rúry potrieme žĺtkom.
7.     Pečieme pri 170st cca 25 minút.

Postup plnka :
1.     Uvaríme puding a ešte do teplého vmiešame rastlinný tuk. 

Produkty v recepte

Akcia
Puding Tmavá čokoláda Liana Excl. 94g

Puding Tmavá čokoláda Liana Excl. 94g

Puding príchuť tmavá čokoláda rady Liana exclusive.
Cena / ks: 0,49 € s DPH
Kakao tmavé Liana Exclusive 100g

Kakao tmavé Liana Exclusive 100g

Kakaový prášok z produktovej rady Liana Exclusive.
Cena / ks: 0,90 € s DPH