Pomarančový džem

Pomarančový džem

Trvanie: 00:15 (h:m)
trocha netradičný džem z citrusov, hodí sa na rôzne druhy koláčov alebo len tak na raňajky na pečivo

Bez lepku pre recept na Domáci jahodový džem

Ingrediencie
  • 750 ml 100% pomarančová šťava s dužinou
  • 1 ks Želírka 21 Liana
  • 450-500 g kryštálový cukor
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Pomarančovú šťavu dáme do hrnca variť spolu s Želírkou Liana a 1 lyžicou kryštálového cukru. Za stáleho miešania privedieme k varu.
2. Vsypeme zvyšok cukru a miešame do jeho rozpustenia.
3. Nalejeme do čistých pohárov, zavrieme viečkom a otočíme hore dnom do vychladnutia.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 750 ml 100% pomarančová šťava s dužinou
  • 1 ks Želírka 21 Liana
  • 450-500 g kryštálový cukor
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné