Dobošový rez

Dobošový rez

Dobošový rez, kto by ho nepoznal? Mňam...

Bez lepku pre recept na Bezlepkový dobošový rez

Ingrediencie
Cesto
Plnka
  • 1 L mlieko
  • 10 PL (kopcovitá) hrubá múka
  • 6 PL kryštálový cukor
  • 3 Vanilínový cukor Liana
  • 200 g horká čokoláda
  • 350 g maslo
  • čokoládová poleva
  • 2 PL kakao
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Zo surovín si vypracujeme hladké cesto a rozdelíme na približne 5-6 rovnaké časti. Každé cesto rozvaľkáme a upečieme na opačnej strane plechu.

Mlieko, múku, kryštálový cukor a vanilínový cukor uvaríme. Ešte do horúceho pudingu vmiešame kakao a čokoládu. Maslo vyšľaháme a po lyžiciach opatrne vmiešame vychladnutý puding na hladký krém. Natierame a skladáme postupne jednotlivé pláty na seba a vrchný len tenko pretrieme a polejeme čokoládovou polevou. Podľa chuti môžeme jeden či dva pláty pred nanesením plnky natrieť džemom. Necháme na chladnom mieste postáť aby zmäkol.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka
  • 1 L mlieko
  • 10 PL (kopcovitá) hrubá múka
  • 6 PL kryštálový cukor
  • 3 Vanilínový cukor Liana
  • 200 g horká čokoláda
  • 350 g maslo
  • čokoládová poleva
  • 2 PL kakao
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné