Bezlepkový strúhaný jablkový alebo tvarohový koláč

Bezlepkový strúhaný jablkový alebo tvarohový koláč

Trvanie: 02:00 (h:m) Porcie: 24 (ks)
Svieži zákusok vďaka jablkovej plnke

Bez lepku pre recept na Najobľúbenejšie jablkové pité

Ingrediencie
Cesto
  • 450 g Cake mix Liana
  • 250 g rastlinný tuk
  • 250 g práškový cukor
  • 2 vajcia
Dodatky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. 1. Do mixéra dáme rastlinný tuk a cukor, ktoré vymixujeme do peny. Pridáme vajcia a mixujeme ďalej do peny.
  2. 2. Vymeníme hnetače a pridáme Cake mix. Vypracujeme jemné cesto.
  3. 3. Preložíme na dosku a 1/3 odložíme na hodinu do mrazničky.
  4. 4. 2/3 cesta dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a rukami ho roztlačíme na celú plochu.
  5. 5. Postrúhame jablká, jemne vytlačíme šťavu, rozložíme na cesto a posypeme škoricovým cukrom.
  6. 6. Z chladničky vyberieme cesto a nastrúhame na jablká rovnomerne po celom koláči.
  7. 7. Dáme piecť na 180°C 40minút.
  8. 8. Necháme vychladnúť a pokrájame.

Dobrý tip :
Namiesto jablkovej môžeme pripraviť tvarohovú plnku.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 450 g Cake mix Liana
  • 250 g rastlinný tuk
  • 250 g práškový cukor
  • 2 vajcia
Dodatky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné