Bezlepkový rýchly perník

  • rýchlejšie to už nejde, tento perník je zároveň jemný a nadýchaný ako perinka
Bezlepkový rýchly perník
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    40-50
    (ks)

Ingrediencie

Suroviny:
300 g Fine mix Liana
180 g cukor
2 ks vajcia
300 ml mlieko (sladké alebo acidofilné) alebo voda
3 lyžice džem
100 ml olej
podľa chuti kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka..

 



Postup

1.     Všetky suroviny vyšľaháme elektrickým šľahačom v miske. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.

2.     Pečieme pri teplote 180st 15-20 minút. Vrch posypeme práškovým cukrom alebo môžeme potrieť džemom a poliať roztopenou čokoládou.

Tip: Do cesta po vyšľahaní môžeme pre obmenu rôznych variácií lyžicou primiešať podľa chuti napr. kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka, mak, kokos....

 

Tip: Z tohto cesta pripravíte aj perníkové maffiny.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.