Rýchly perník

  • V skutku rýchly a jednoduchý koláč.
pre bezlepkovú verziu tohto receptu kliknite sem.
Rýchly perník
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    50
    (ks)

Ingrediencie

300 g polohrubá múka
180 g cukor
2 vajcia
300 ml mlieko (sladké, acidofilné alebo voda)
3 PL džem
100 ml olej
1 ks Kypriaci prášok do perníka Liana
2 - 3 PL Kakao tmavé Liana
podľa chuti kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka ...

Postup

1. Všetky suroviny vyšľaháme elektrickým šľahačom v miske. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
2. Upečieme pri teplote 180°C 15 - 20 minút. Vrch posypeme práškovým cukrom alebo potrieme džemom a polejeme roztopenou čokoládou.
 
Dobrý tip: Do cesta po vyšľahaní môžeme pre obmenu rôznych variácií lyžicou primiešať podľa chuti napr. kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka, mak, kokos...

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.