Bezlepkový medový krémeš

  • Skvelá kombinácia jemného medového cesta a lahodného vanilkového krému.
Bezlepkový medový krémeš
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:30
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto

400 g Cake mix Liana
120 g práškový cukor
70 g maslo
2 lyžice med
1 lyžička Sóda bikarbóna Liana
2 vajcia
pár kvapiek rumová aróma
 

Krém :

1 l mlieka
3 ks Zlatý krém Liana
150 g práškový cukor
150 g maslo
rumová aróma na dochutenie

 

Šľahačka :

1 ks Šľahačkové potešenie Liana

150 ml mlieko

 



Postup

1.      Všetky suroviny na cesto zmiešame v miske na vláčnu hmotu. Rozdelíme na dve časti, vyvaľkáme a dáme na opačnej strane plechu do rúry upiecť pri teplote 180°C 7-10 minút.
2.      Z mlieka a Zlatých krémov uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Povrch pudingu potrieme trochou masla, aby sa nám na povrchu nevytvorila kôrka.
3.      Maslo vyšľaháme s cukrom a postupne vmiešame vychladnutý puding. Natrieme na 1. plát. Vyšľaháme Šľahačkové potešenie v mlieku a navrstvíme na krém. Prikryjeme 2. plátom a necháme na chladnom mieste 5-6 hodín odstáť. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.

 

Dobrý tip: Tento recept na cesto využijeme napr. aj pri Medových rezoch.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.