Naše recepty

Bezlepkový medový krémeš

Bezlepkový medový krémeš
Dľžka prípravy
1,5 hodiny
Náročnosť prípravy
jednoduchá

Ingrediencie

Cesto

400 g Cake mix Liana
120 g práškový cukor
70 g maslo
2 lyžice med
1 lyžička Sóda bikarbóna Liana
2 vajcia
pár kvapiek rumová aróma
 

Krém :

1 l mlieka
3 ks Zlatý krém Liana
150 g práškový cukor
150 g maslo
rumová aróma na dochutenie

 

Šľahačka :

1 ks Šľahačkové potešenie Liana

150 ml mlieko

 

Postup

1.      Všetky suroviny na cesto zmiešame v miske na vláčnu hmotu. Rozdelíme na dve časti, vyvaľkáme a dáme na opačnej strane plechu do rúry upiecť pri teplote 180°C 7-10 minút.
2.      Z mlieka a Zlatých krémov uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Povrch pudingu potrieme trochou masla, aby sa nám na povrchu nevytvorila kôrka.
3.      Maslo vyšľaháme s cukrom a postupne vmiešame vychladnutý puding. Natrieme na 1. plát. Vyšľaháme Šľahačkové potešenie v mlieku a navrstvíme na krém. Prikryjeme 2. plátom a necháme na chladnom mieste 5-6 hodín odstáť. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.

 

Dobrý tip: Tento recept na cesto využijeme napr. aj pri Medových rezoch.

Produkty v recepte

SÓDA BIKARBÓNA  LIANA 100 g

SÓDA BIKARBÓNA LIANA 100 g

Sóda bikarbóna v kelímku.
Cena / ks: 0,19 € s DPH
ZLATÝ KRÉM  V PRÁŠKU LIANA 40 g

ZLATÝ KRÉM V PRÁŠKU LIANA 40 g

Krémový prášok vhodný na prípravu kŕemov.
Cena / ks: 0,19 € s DPH
Akcia
BEZ LEPKU
Cake mix  Liana 1kg

Cake mix Liana 1kg

Bezlepková piškótová zmes.
Cena / ks: 4,50 € s DPH
Novinka
Šľahačkové potešenie LIANA 30 g

Šľahačkové potešenie LIANA 30 g

Šľahačkové potešenie Liana 30 g.
Cena / ks: 0,50 € s DPH