Bezlepkový jahodový rez

Bezlepkový jahodový rez

Trvanie: 01:30 (h:m) Porcie: 24 (ks)
Ingrediencie
Cesto
  • 4 ks vajcia
  • 200 g práškový cukor
  • 180 g Cake mix Liana
  • 1 PL voda
  • 100 ml olej
Plnka
Dodatky
  • čerstvé jahody na ozdobu

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Žĺtky s cukrom mixujeme v mixéri do peny. Pridáme olej, vodu a mixujeme ešte 10 minút.

2. Ručne pridáme do žĺtkovej peny Cake mix a nakoniec tuhý sneh z bielkov.

3. Cesto vylejeme na plech (23x33cm) vystlaný papierom na pečenie.

4. Dáme piecť na 180°C 20-25 minút.

5. Upečený plát preložíme na tácku vrchnou stranou dole a stiahneme papier na pečenie.

6. Vychladnuté cesto natrieme plnkou a zdobiacou platničkou vytvoríme vlnky.

7. Poukladáme jahody.

8. Dáme vychladnúť a ostrým nožom pokrájame.

Postup plnka:

1. Do hrnca dáme mlieko, puding, cukor, nakrájané jahody a uvaríme na kašu.

2. Necháme vychladnúť.

3. Do mixéra dáme polovicu uvareného pudingu a polovicu masla. Mixujeme, potom postupne pridáme zvyšné maslo a puding.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 4 ks vajcia
  • 200 g práškový cukor
  • 180 g Cake mix Liana
  • 1 PL voda
  • 100 ml olej
Plnka
Dodatky
  • čerstvé jahody na ozdobu

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné