Bezlepkové poľské jablkové lievance RACUCHY

  • Sladká forma raňajok v podobe jablkových lievancov s domácim džemom.
Bezlepkové poľské jablkové lievance RACUCHY
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

1 pohár Cake mix Liana
6 menšie jablká
2 vajcia
1 PL cukor
¾ pohára perlivá voda
 
Ďalej potrebujeme:
pohár s objemom 250 ml
škoricový cukor Liana

 

Postup

1. Jablká ošúpeme, nastrúhame na strúhadle a vytlačíme z nich prebytočnú vodu.
 
2. V ďalšej miske vyšľaháme vajíčka s cukrom, vodou a vareškou primiešame Cake mix a jablká. Vymiešame a na panvicu ukladáme hrubšie placky. Pečieme na rozpálenom oleji z oboch strán.
 
3. Hotové preložíme na obrúsok, aby sa odsal prebytočný olej. Horúce posypeme práškovým a škoricovým cukrom.
 
Dobrý tip: Lievance môžeme pripraviť z Universal mix Liana namiesto Cake mix Liana. Ak sa rozhodneme pre Universal mix je potrebné pridať ½ KL Kypriaceho prášku do pečiva Liana. 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.