Bezlepkové plnené oriešky

Bezlepkové plnené oriešky

Trvanie: 02:00 (h:m) Porcie: 50 (ks)
Čo tak dať si oriešok, ktorý nemusíte lúskať? :-) Výborná orechová jednohubka

Bez lepku pre recept na Bezlepkové medvedie labky

Ingrediencie
Cesto
  • 310 g Cake mix Liana
  • 150 g rastlinný tuk
  • 125 g mleté orechy
  • 100 g práškový cukor
  • 1 ks vajce
Plnka
  • 1 ks vajce
  • 125 g maslo
  • 100 g práškový cukor
  • rum alebo esencia

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Z uvedených surovín ručne spracujeme cesto. Zabalíme do fólie a necháme 24 hodín odležať v chladničke.

2. Cesto vtláčame do suchých formičiek a stred orieška zatlačíme tak, aby vznikol priestor na plnku.

3. Dáme piecť na 180°C 15-20 minút. Po upečení vyberieme z formičiek a necháme vychladnúť.

4. Oriešky naplníme plnkou, spojíme a môžeme obaliť v práškovom a vanilínovom cukre, prípadne hrušiu časť namáčať v čokoláde.

Postup plnka:

V miske vymiešame všetky suroviny varechou alebo metličkou na jemný krém.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 310 g Cake mix Liana
  • 150 g rastlinný tuk
  • 125 g mleté orechy
  • 100 g práškový cukor
  • 1 ks vajce
Plnka
  • 1 ks vajce
  • 125 g maslo
  • 100 g práškový cukor
  • rum alebo esencia

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné