Naše recepty

Bezlepkové medvedie labky

Bezlepkové medvedie labky
Dľžka prípravy
1 hodina
Náročnosť prípravy
jednoduchá

Ingrediencie

Cesto:
350 g  Cake mix Liana
140 g rastlinný tuk
110 g práškový cukor
80 g mleté orechy
1 ks vajce
1 lyžica Kakao tmavé Liana 
1 lyžica Citrónová poleva Liana
1 ks Vanilínový cukor Liana
 
Dodatky:
200 g práškový cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana
 

Postup

1.     V miske ručne spracujeme cesto. Zabalíme do potravinovej fólie a necháme 24 hodín odležať v chladničke.
2.     Cesto natlačíme do suchých formičiek a stred zatlačíme palcom. Pečieme na 180°C cca 20-25 minút.
3.     Teplé medvedie labky obalíme v práškovom a vanilínovom cukre. Hotové môžeme skladovať v dóze dlho.

Produkty v recepte

POLEVA citrónová 25 g

POLEVA citrónová 25 g

Cukrárska poleva citrónová.
Cena / ks: 0,21 € s DPH
Vanilínový cukor LIANA 20 g/150ks

Vanilínový cukor LIANA 20 g/150ks

Vanilínový cukor.
Cena / ks: 0,06 € s DPH
Kakao tmavé Liana Exclusive 100g

Kakao tmavé Liana Exclusive 100g

Kakaový prášok z produktovej rady Liana Exclusive.
Cena / ks: 0,90 € s DPH
Akcia
BEZ LEPKU
Cake mix  Liana 1kg

Cake mix Liana 1kg

Bezlepková piškótová zmes.
Cena / ks: 4,50 € s DPH
Novinka
Forma silikónová labky

Forma silikónová labky

Forma siliónová labky.
Cena / ks: 7,00 € s DPH