Bezlepkové medvedie labky

  • Netrúsia sa a dajú sa krásne vybrať z formičiek
Bezlepkové medvedie labky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
350 g  Cake mix Liana
140 g rastlinný tuk
110 g práškový cukor
80 g mleté orechy
1 ks vajce
1 lyžica Kakao tmavé Liana 
1 lyžica Citrónová poleva Liana
1 ks Vanilínový cukor Liana
 
Dodatky:
200 g práškový cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana
 


Postup

1.     V miske ručne spracujeme cesto. Zabalíme do potravinovej fólie a necháme 24 hodín odležať v chladničke.
2.     Cesto natlačíme do suchých formičiek a stred zatlačíme palcom. Pečieme na 180°C cca 20-25 minút.
3.     Teplé medvedie labky obalíme v práškovom a vanilínovom cukre. Hotové môžeme skladovať v dóze dlho.


Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.