Bezlepková pizza

  • Jedna pizza obsahuje to čo nemáte radi, druhá má príliš veľa cibule, tretia má málo zeleniny? Urobte si vlastnú domácu pizzu podľa svojho gusta
Bezlepková pizza
  • 96
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    6
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
300 g Bakery mix Liana
50 ml olivový olej
½ KL soľ
15 g droždie
220 ml vlažná  vody
1 KL cukor na kvások
 
Dodatky: kečupová zmes, korenie na pizzu, nastrúhaný syr, šunka, šampióny, kukurica...
 


Postup

1. Do vlažnej vody pridáme cukor a droždie. Týmto postupom si vytvoríme kvások.
 
2. Do misky dáme zmes na kysnuté cesto Bakery mix, soľ, olivový olej a vylejeme kvások. Ručne vypracujeme cesto, preložíme ho na naolejovaný plech a vypracujeme do tvaru placky. Cesto následne prikryjeme vlhkou utierkou na 45 minút.
 
3. Vykysnuté cesto potrieme olejom a kečupovou zmesou. Posypeme korením na pizzu a nastrúhaným syrom. Poukladáme šunku, šampióny, kukuricu (použijeme všetko čo máme radi).
 
4. Dáme piecť na 200°C cca 20 minút. Upečenú pizzu ešte raz posypeme nastrúhaným syrom, ktorý sa krásne roztaví. Narežeme na 6 ks.


Čo si myslíte o tomto recepte?

96
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.