Najlepšia bezlepková pizza

  • Pripravte si domácu bezlepkovú pizzu, ktorá je na nerozoznanie od klasickej s pšeničnou múkou!
Bezlepková pizza
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:50
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

300 g Bakery mix Liana
200 ml vlažná voda
½ sušené droždie 
1 KL cukor kryštálový 
3 PL olivový olej
 
Na obloženie:
olivový olej, kečup, oregano, cesnak, šunka, šampiňóny, kukurica, olivy, syr ...

 

 

 

 

 

Postup

1. Do misky postupne pridáme 300 g Bakery mix, cukor, sušené droždie, vlažnú vodu a premiešame mixérom s hnetacími metličkami. Nakoniec pridáme olivový olej.
 
2. Cesto môžeme na podložke rozvaľkať alebo ho rovno rukami roztlačíme na vymastený plech. Prikryjeme potravinovou fóliou a necháme cca 20 minút podkysnúť. Po vykysnutí cesto potrieme olivovým olejom, do ktorého pretlačíme cesnak. Natrieme zmesou paradajkového pretlaku, oregana, cesnaku a obložíme podľa chuti. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 200°C cca 15 minút do zlatista. 
 
 
 
 
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.