Vianočný aspik

  • Recept od nášho zákazníka.
Vianočný aspik
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:20
    (h:m)
  • Porcie
    8
    (ks)

Ingrediencie

1 balenie krabích tyčiniek
2 vrecká Želatína číra Liana
1 zeleninový bujón
1 majonéza 250 ml
šunka podľa chuti
konzerva šampiňónov
sterilizované uhorky
olivy podľa chuti
3 na tvrdo uvarené vajíčka
kukurica podľa chuti
čerstvý špenát
soľ, korenie

Postup




 

1. Želatínu pripravíme podľa návodu na obale.
 
2. Formu vystelieme potravinárskou fóliou. Na dno uložíme šunku, vajíčka, krabie tyčinky, čerstvý špenát, šampiňóny, kukuricu, sterilizované uhorky, olivy. V uvarenom bujóne rozmiešame majonézu, korenie, soľ, želatínu. Polovicu nalejeme na pripravenú zmes, dáme do chladničky trocha stuhnúť.
 
3. Keď aspik stuhne navrstvíme opäť krabie tyčinky, uhorky, kukuricu, šampiňóny, atď. a nalejeme zvyšnú želatínu. Odložíme na pár hodín do chladničky - najlepšie cez noc. Vyklopíme a nakrájame na plátky. Dobrú chuť!
 
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.