Tvarohová vanilkovo-kakaová pena

  • Vynikajúci dezert z tvarohu, vanilky a kakaa. Recept jednoduchý na prípravu.
Tvarohová vanilkovo-kakaová pena
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Postup

 
Suroviny:
piškóty okrúhle
2 jemné tvarohy 400-500ml
2 vanilínový cukor LIANA
5-7 lyžíc práškový cukor
0,4 l mlieka
2 šľahačky v prášku LIANA
1 a 1/2 želatína číra LIANA
2 lyžice kakao
banány
 
POSTUP
Vo vyššej nádobe vyšľaháme mlieko so šľahačkami LIANA, pridáme tvarohy, vanilínový cukor LIANA, práškový cukor. Do horúcej vody 0,1l vysypeme želatínu číru Liana a prešľaháme elektrickým šľahačom do vytvorenia peny asi 3 minúty. Ihneď zašľaháme do tvarohovej zmesi.
Na hlbší plech alebo do tortovej formy poukladáme piškóty vylejeme polovicu peny, znova poukladáme piškóty, na piškóty môžeme dať na kolieska nakrájané banány a vylejeme druhú polovicu peny, do ktorej sme pridali 2 lyžice kakaa, prípadne podľa chuti ešte cukor. Necháme vychladnúť minimálne 2 hodiny.
Takýmto spôsobom môžeme pripraviť tvarohovú penu aj do dezertných pohárov.

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.