Naše recepty

Trasená torta s ovocím

Trasená torta s ovocím
Dľžka prípravy
15 minút
Náročnosť prípravy
jednoduchá
Počet porcií
12-16 kusov

Ingrediencie

Tortový korpus alebo upečená piškóta.
Plnka:
250 g kyslá smotana
312 g mandarinkový alebo iný ovocný kompót
50 ml mlieko
80 g Vanilkový cukrársky krém za studena
1-2 lyžice tvaroh jemný
2 lyžice cukor práškový

Šľahačka:
1 ks smotana na šľahanie (200-250 g)
1 ks kyslá smotana (200 g)
1 ks Vanilínový cukor Liana
1-2 PL práškový cukor

Postup

1. Všetky suroviny na plnku dáme do jednej nádoby, ktorú uzatvoríme pokrievkou a trasieme asi 1 minútu do premiešania všetkých surovín. Nakoniec môžeme ešte vareškou dôkladnejšie premiešať.
2. Natrieme na upečený korpus (lepkový alebo bezlepkový).
3. Vyšľaháme smotanu na šľahanie, primiešame kyslú smotanu a cukor.
4. Šľahačku natrieme na plnku. Dáme na cca 1 hodinu do chladničky stuhnúť.
5. Ozdobíme postrúhanou čokoládou.

Produkty v recepte

Vanilínový cukor LIANA 20 g/150ks

Vanilínový cukor LIANA 20 g/150ks

Vanilínový cukor.
Cena / ks: 0,06 € s DPH