Slivky v bezlepkovom škoricovom ceste

Slivky v bezlepkovom škoricovom ceste

Trvanie: 01:00 (h:m)
Obaľované slivky v škoricovom ceste plnené bielou čokoládou
Ingrediencie
Cesto
  • 1 hrnček mlieko (250 ml)
  • 1 ks vajce
  • 1 lyžica práškový cukor
  • 1 lyžica olej
  • 5 lyžíc Cake mix Liana
  • ½ kávová lyžička škorica Liana
Dodatky
  • slivky, biela čokoláda, olej na vyprážanie

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. 1. Pripravíme cesto ako na palacinky a necháme postáť 15 minút.
  2. 2. Slivky nadrežeme, vyberieme kôstku a vsunieme kocku bielej čokolády.
  3. 3. Samotné slivky naolejujeme a posypeme práškovým cukrom.
  4. 4. Do hrnčeka dáme rozohriať olej.
  5. 5. Slivky namáčame do cesta a vkladáme do rozohriatého oleja čokoládou hore.
  6. 6. Otočíme z druhej strany a vypražíme do zlatistej farby. Na papieri necháme odsať prebytočný olej.
  7. 7. Nakoniec posypeme znova práškovým cukrom.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 1 hrnček mlieko (250 ml)
  • 1 ks vajce
  • 1 lyžica práškový cukor
  • 1 lyžica olej
  • 5 lyžíc Cake mix Liana
  • ½ kávová lyžička škorica Liana
Dodatky
  • slivky, biela čokoláda, olej na vyprážanie

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné