Slivky v bezlepkovom škoricovom ceste

  • Obaľované slivky v škoricovom ceste plnené bielou čokoládou
Slivky v bezlepkovom škoricovom ceste
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :
1 hrnček mlieko (250 ml)
1 ks vajce
1 lyžica práškový cukor
1 lyžica olej
5 lyžíc Cake mix Liana
½ kávová lyžička škorica Liana 
 
Dodatky : slivky, biela čokoláda, olej na vyprážanie
 
 



Postup

  1. 1.     Pripravíme cesto ako na palacinky a necháme postáť 15 minút.
  2. 2.     Slivky nadrežeme, vyberieme kôstku a vsunieme kocku bielej čokolády.
  3. 3.     Samotné slivky naolejujeme a posypeme práškovým cukrom.
  4. 4.     Do hrnčeka dáme rozohriať olej.
  5. 5.     Slivky namáčame do cesta a vkladáme do rozohriatého oleja čokoládou hore.
  6. 6.     Otočíme z druhej strany a vypražíme do zlatistej farby. Na papieri necháme odsať prebytočný olej.
  7. 7.     Nakoniec posypeme znova práškovým cukrom.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.