Nepečený ovocný cheesecake

Nepečený ovocný cheesecake
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    12
    (ks)

Ingrediencie

Sušienková hmota:
200 g pomleté maslové sušienky
100 g maslo
3 PL mlieko
 
Krém:
150 ml mlieko
1 ks Šľahačkové potešenie Liana
250 g tvaroh jemný
250 g kyslá smotana
2 ks Vanilínový cukor Liana
3-4 PL práškový cukor
20 ml mlieko
12 g Želatína číra Liana 
 
Dodatky:
ľubovoľné ovocie
Zlatý krém Liana 

Postup

1. Pomleté alebo podrvené sušienky zmiešame s roztopeným maslom a mliekom. Natlačíme ich na dno tortovej formy a odložíme do chladničky. 
2. Želatínu dáme napučať do 20 ml mlieka. Šľahačkové potešenie vyšľaháme v 150 ml mlieka. Primiešame zvyšné suroviny  a nakoniec napučanú želatínu zahrejeme v mikrovlnnej rúre do rozpustenia kryštálikov a ihneď zašľaháme elektrickým šľahačom do pripravenej smotanovej masy. 
3. Na sušienkovú hmotu dáme ovocie a vylejeme pripravený krém. Necháme v chladničke cca 4 hodiny stuhnúť.
4. Nakoniec ozdobíme ovocím, džemom alebo polevou, ktorú pripravíme z ovocnej šťavy a Zlatého krému.

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.