Mirror zrkadlová poleva zo želatíny Liana

  • Nesteká z okrajov, pri krájaní sa neláme, rýchla nenáročná príprava.
pre recept na Čokoládovú penu s mirror polevou zo stužovačov šľahačky Liana kliknite sem.
Mirror zrkadlová poleva zo želatíny Liana
  • 60
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:10
    (h:m)
  • Porcie
    1
    (ks)

Ingrediencie

30 g  Kakao tmavé Liana 
9 g  Želatína číra Liana
130 g  smotana na šľahanie
225 g  cukor kryštálový
125 g  voda
 
 

 

 

 

Postup

1. Želatínu číru zalejeme 50 g vody a necháme napučať.
 
2. Zvyšnú vodu, cukor, smotanu a Kakao tmavé dáme do hrnca a za stáleho miešania privedieme k varu. Necháme prevrieť 1 - 2 minúty pre dokonalé prepojenie všetkých surovín. Odstavíme a ihneď vmiešame napučanú želatínu.
 
3. Necháme vychladnúť (cca na 30 stupňov) a následne polievame vychladenú tortu alebo zákusok. Dáme na chvíľu zatuhnúť do chladničky.

 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

60
Počet hodnotení: 4
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.