Mirror zrkadlová poleva zo želatíny Liana

  • nesteká z okrajov, pri krájaní sa neláme, rýchla nenáročná príprava
Mirror zrkadlová poleva zo želatíny Liana
  • 50
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:10
    (h:m)
  • Porcie
    1
    (ks)

Ingrediencie

  9 g  Želatína potravinárska číra Liana

130 g  smotana na šľahanie

125 g  voda

225 g  kryštálový cukor

30 g  Kakao tmavé Liana 10-12%



Postup

1.     Želatínu zalejeme 50 g vody a necháme napučať.

2.     Zvyšnú vodu, cukor, smotanu a kakao dáme do hrnca a za stáleho miešania privedieme k varu. Necháme prevrieť 1-2 minúty pre dokonalé prepojenie všetkých surovín.

3.     Odstavíme a ihneď vmiešame napučanú želatínu.

4.     Necháme ochladnúť tak na 30 stupňov a následne polievame vychladenú tortu, zákusok. Dáme na chvíľu zatuhnúť do chladničky.

Dobrú chuť!



Čo si myslíte o tomto recepte?

50
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.