Naše recepty

Mirror zrkadlová poleva zo želatíny Liana

Mirror zrkadlová poleva zo želatíny Liana
Dľžka prípravy
5-10 minút
Náročnosť prípravy
jednoduchá
Počet porcií
na 1 koláč 40x30 cm alebo 1 torta 24 cm

Ingrediencie

  9 g  Želatína potravinárska číra Liana

130 g  smotana na šľahanie

125 g  voda

225 g  kryštálový cukor

30 g  Kakao tmavé Liana 10-12%

Postup

1.     Želatínu zalejeme 50 g vody a necháme napučať.

2.     Zvyšnú vodu, cukor, smotanu a kakao dáme do hrnca a za stáleho miešania privedieme k varu. Necháme prevrieť 1-2 minúty pre dokonalé prepojenie všetkých surovín.

3.     Odstavíme a ihneď vmiešame napučanú želatínu.

4.     Necháme ochladnúť tak na 30 stupňov a následne polievame vychladenú tortu, zákusok. Dáme na chvíľu zatuhnúť do chladničky.

Dobrú chuť!

Produkty v recepte

ŽELATÍNA POTRAVINÁRSKA číra 20 g

ŽELATÍNA POTRAVINÁRSKA číra 20 g

Číra potravinárska želatína.
Cena / ks: 0,35 € s DPH
Kakao tmavé 10-12% tuku Liana 1kg

Kakao tmavé 10-12% tuku Liana 1kg

Kakao tmavé 1kg.
Cena / ks: 7,60 € s DPH