Kinder pingui so Stužovačom Liana SMOTANA

  • Nadýchaný zákusok populárny nielen u detí.
Kinder pingui so Stužovačom Liana SMOTANA
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Postup

Potrebujeme        

Piškóta:
6 vajec
6 PL kryštálového cukru
6 PL teplej vody
6 PL hladkej múky
2 PL tmavého Kakaa Liana
1 balenie Kypriaceho prášku do pečiva Liana

Smotanový krém: Hotový do 3 minút !
5 dl šľahačky rastlinnej alebo živočíšnej
100 g Stužovač Liana SMOTANA
1-1,5 dcl vody

 
Čokoládový krém:
150  g  čokolády na varenie Liana 44%
100 g masla (margarínu)
1 PL vody
2 PL oleja

Poleva:
300 g poleva príchuť čokoládová Liana
2 PL oleja
1 PL vody
 

Postup

Z prísad na cesto upečieme 2 pláty. Žĺtka s cukrom vymiešame do penista. Pomaly primiešame vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva Liana. Pomaly primiešame tmavé kakao Liana. Pridáme tuhý sneh z bielkov a pečieme na vymastených plechoch pri 180-200°.

Vyšľaháme šľahačku do polotuha. V druhej mise si vymiešame Stužovač Liana SMOTANA s vodou a primiešame do polovyšľahanej smotany. Podľa chuti možeme pridať lyžičku rumu. Nanesieme na upečený plát cesta.

Medzitým si pripravíme čokoládový krém. Keď trošku vychladne, nanesieme na smotanový krém a vložíme do chladničky.

Keď je čokoládový krém mierne stuhnutý nanesieme na čokoládový krém druhú polovicu smotanového krému a prikryjeme druhým plátom. Polejeme polevou a necháme stuhnúť.

Dobrú chuť!

Použité skratky:
*PL - polievková lyžica

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.