Naše recepty

Jahodová pena s müsli

Jahodová pena s müsli
Dľžka prípravy
30 minút
Náročnosť prípravy
jednoduchá

Ingrediencie

müsli
 
Krém:
300 ml mlieko
2 ks Šľahačkové potešenie Liana
50 g Stabilizátor Liana jahoda
1 PL (50g) mascarpone

Na ozdobu:
jahody
 

Postup

1. Do mlieka vysypeme Šľahačkové potešenie a Stabilizátor Liana jahoda. 
2. Vyšľaháme do tuha. 
3. Pridáme 1 PL mascarpone a znova prešľaháme. Krém dáme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou. 
4. Na dno pohára dáme lyžicu müsli, navrstvíme krém, a znova ½ PL müsli a krém. 
5. Povrch posypeme jemne müsli a ozdobíme jahodami. Dáme do chladu stuhnúť aspoň na 1-2 hodiny.

Produkty v recepte

BEZ LEPKU
PRÍRODNÉ FARBIVÁ
Stužovač Liana 100g JAHODA

Stužovač Liana 100g JAHODA

Stužovač Liana JAHODA.
Cena / ks: 1,50 € s DPH
Novinka
Šľahačkové potešenie LIANA 30 g

Šľahačkové potešenie LIANA 30 g

Šľahačkové potešenie Liana 30 g.
Cena / ks: 0,50 € s DPH