Jahodová pena s müsli

Jahodová pena s müsli

Trvanie: 00:30 (h:m)
Ak Vás prepadne chuť na sladké, pripravte si jednoducho a rýchlo jahodovú penu s müsli. Jahodovú penu spravíme do 3 minút pomocou nášho Stužovača šľahačky jahoda s prírodnými farbivami ...
Ingrediencie
  • müsli
Krém
  • 300 ml mlieko
  • 2 ks (60g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
  • 50 g Stabilizátor Liana jahoda
  • 1 PL (50g) mascarpone
Na ozdobu
  • jahody
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Do mlieka vysypeme Šľahačkové potešenie a Stabilizátor Liana jahoda.
2. Vyšľaháme do tuha.
3. Pridáme 1 PL mascarpone a znova prešľaháme. Krém dáme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou.
4. Na dno pohára dáme lyžicu müsli, navrstvíme krém, a znova ½ PL müsli a krém.
5. Povrch posypeme jemne müsli a ozdobíme jahodami. Dáme do chladu stuhnúť aspoň na 1-2 hodiny.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • müsli
Krém
  • 300 ml mlieko
  • 2 ks (60g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
  • 50 g Stabilizátor Liana jahoda
  • 1 PL (50g) mascarpone
Na ozdobu
  • jahody
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné