Jahodová pena s müsli

  • Ak Vás prepadne chuť na sladké, pripravte si jednoducho a rýchlo jahodovú penu s müsli. Jahodovú penu spravíme do 3 minút pomocou nášho Stužovača šľahačky jahoda s prírodnými farbivami ...
Jahodová pena s müsli
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

müsli
 
Krém:
300 ml mlieko
2 ks Šľahačkové potešenie Liana
50 g Stabilizátor Liana jahoda
1 PL (50g) mascarpone

Na ozdobu:
jahody
 



Postup

1. Do mlieka vysypeme Šľahačkové potešenie a Stabilizátor Liana jahoda. 
2. Vyšľaháme do tuha. 
3. Pridáme 1 PL mascarpone a znova prešľaháme. Krém dáme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou. 
4. Na dno pohára dáme lyžicu müsli, navrstvíme krém, a znova ½ PL müsli a krém. 
5. Povrch posypeme jemne müsli a ozdobíme jahodami. Dáme do chladu stuhnúť aspoň na 1-2 hodiny.


Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.