Domáce bezlepkové pirohy

  • Domáce, bezlepkové, bezvaječné pirohy
pre recept na Bezlepkové bryndzové pirohy kliknite sem.
Domáce bezlepkové pirohy
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto

200 g Universal mix Liana

100-130 ml vody
soľ podľa chuti
 

 

 

 

Postup

1.     Všetky suroviny spracujeme lyžicou alebo rukou na hladké, hustejšie cesto.
2.     Necháme 5 minút odpočinúť. Následne  na tenko rozvaľkáme na podložke, posypávame najlepšie ryžovou múkou. Plníme podľa vlastnej chuti lekvárom, tvarohom, bryndzou...
3.     Uvaríme v osolenej vriacej vode 15-17 minút.
4.     Precedíme, polejeme maslom a posypeme práškovým cukrom, prípadne trošku osolíme podľa chuti.

 

 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.