Cheesecake deň a noc

  • alebo krásne zasnežený nepečený cheesecake
Cheesecake deň a noc
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    12
    (ks)

Ingrediencie

Sušienková hmota
200 g pomleté maslové sušienky,
1 PL Kakao tmavé Liana
100 g maslo,
2-3 PL mlieko
Krém :
150 ml mlieko,
1 ks Šľahačkové potešenie Liana,

500 g tvaroh jemný alebo mascarpone
2 ks Vanilínový cukor Liana,
3-4 PL práškový cukor,
20 ml mlieko,

12 g Želatína číra Liana.
100 g nastrúhaná biela čokoláda

 

Poleva:
150 ml smotana na šľahanie
100 g čokoláda Liana 45%



Postup

1. Sušienky pripravené podľa receptu na bezkepkové sušienky pomelieme alebo podrvíme, zmiešame ich s kakaom, roztopeným maslom a mliekom. Natlačíme ich na dno tortovej formy. Odložíme do chladničky.

2. Želatínu necháme napučať v 20 ml mlieka. Šľahačku Liana vyšľaháme v 150 ml mlieka. Primiešame ostatné suroviny a nakoniec  napučanú želatínu zahrejeme v mikrovlnnej rúre do rozpustenia kryštálikov a ihneď zašľaháme elektrickým šľahačom do pripravenej smotanovej masy. nakoniec zľahka vmiešame nastrúhanú bielu čokoládu. Na sušienkovú hmotu vylejeme pripravený krém. Dáme do chladničky do nasledujúceho dňa stuhnúť. 

3.Polejeme čokoládovou polevou. Povrch posypeme kokosom alebo nastrúhanou bielou čokoládou.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.