Bezlepkový veľkonočný baranček

Bezlepkový veľkonočný baranček

Po vychladnutí je pevný, ale pritom jemný
Ingrediencie
Cesto
  • 4 ks vajcia
  • 230 g práškový cukor
  • 230 g Cake mix Liana
  • 100 ml voda
  • 100 ml olej

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Vyšľaháme žĺtky s cukrom do peny.
2. Postupne pomaly prilievame olej a neskôr vodu a ešte šľaháme cca 10 minút.
3. Už len ručne varechou vmiešame zmes Cake mix.
4. Nakoniec primiešame tuhý sneh z bielkov.
5. Formu na barančeka vymažeme maslom, vysypeme bezlepkovou zmesou Cake mix a vylejeme vyšľahané cesto.
6. Zakryjeme vrchným dielom formy, uložíme na plech a dáme piecť na 170°C 60 minút.
7. Vrchný diel odoberieme a barančeka necháme vo forme dobre vychladnúť.
8. Po vychladnutí ho vyberieme z formy, posypeme práškovým cukrom alebo ho môžeme vyzdobiť aj inak napríklad bielkovou polevou prípadne obliať čokoládou.

gauptulty 06.11.2023
Autumn Says <a href=https://viagr.mom>can viagra be taken daily</a> Metastatic breast carcinoma is the most common primary tumour to metastasise to ocular structures
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 4 ks vajcia
  • 230 g práškový cukor
  • 230 g Cake mix Liana
  • 100 ml voda
  • 100 ml olej

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné