Bezlepkový taliansky chlebový závin

  • Talianska chlebová plnená špecialitka
Bezlepkový taliansky chlebový závin
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:30
    (h:m)
  • Porcie
    15
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :
250 g Bread mix white Liana
3 lyžice olivový olej
2 ks vajcia
100 ml mlieko
1,5 lyžičky soľ
10 g čerstvé droždie
1 lyžička cukor
 
Plnka :
200 g šunka
60 g syr feta
60 g nastrúhaná gouda
 
Dodatky :
korenie na pizzu
čierne olivy
kečup
žĺtok na potretie

 


 



Postup

  1. 1.     Do misky nasypeme Bread mix white, urobíme jamku do ktorej pridáme soľ, olej, cukor, vajíčka, namrvené droždie a všetko zalejeme vlažným mliekom. Mixérom spracujeme cesto, ktoré necháme 30 minút kysnúť.
  2. 2.     Na papieri na pečenie rozvaľkáme cesto na kruh. Potrieme kečupom, poukladáme šunku, rozdrvíme feta syr, rozložíme olivy, posypeme korením na pizzu a nastrúhame syr goudu.
  3. 3.     Cesto zrolujeme ako roládu, potrieme žĺtkom a poukladáme na kolieska nakrájané olivy.
  4. 4.     Necháme ešte 20 minút podkysnúť na plechu a pečieme pri 200°C 35 minút.
  5. 5.     Upečený závin posypeme syrom a necháme vychladnúť.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.