Bezlepkový perník s krémovou náplňou

  • Obľúbený zákusok s krémovou náplňou.
pre verziu tohto receptu s pšeničnou múkou kliknite sem.
Bezlepkový perník s krémovou náplňou
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto

2 ks vajce
250 g kryštálový cukor
400 ml mlieko
120 ml olej
300 g Fine mix Liana

Plnka:
400 ml mlieko
1 ks Zlatý krém Liana
1 ks Vanilínový cukor Liana
250 g maslo
150 g práškový cukor
100 g mleté orechy, trochu rum, čokoládová poleva

 

 

 

 



Postup

V mise vyšľaháme vajíčka s cukrom, primiešavame ostatné suroviny. Pripravíme hladké cesto, ktoré vylejeme na vymastený a papierom vyložený plech. Upečieme a necháme vychladnúť. Medzitým si pripravíme plnku. Z mlieka, zlatého krému a vanilínového cukru uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť. Vymiešame maslo s cukrom, pridáme orechy, trocha rumu a napokon puding. Krém natrieme na upečený plát a polejeme čokoládovou polevou.


Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.