Bezlepkový mrkvový linzer s tvarohom

  • Mrkva sa dá použiť aj pri pečení a v kombinácii s tvarohom vznikne úžasná pochúťka
Bezlepkový mrkvový linzer s tvarohom
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:30
    (h:m)
  • Porcie
    40
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :
550 g Cake mix Liana
250 g práškový cukor
1 lyžica Citrónová poleva Liana
250 g jemne nastrúhaná mrkva
2 vajcia
250 g rastlinný tuk na cesto
 
Tvarohová plnka :
500 g hrudkovitý tvaroh
5 lyžíc práškový cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana
1 ks žĺtok
3 ks vaječný bielok (na sneh)
2 lyžice Cake mix Liana
 



 



Postup

  1. 1.     Do misky dáme všetky suroviny na cesto (Cake mix,  cukor, polevu, zmäknutý rastlinný tuk, vajcia a mrkvu).
  2. 2.     Spracujeme cesto, zabalíme ho do mikroténového sáčka a necháme 1 hodinu odležať v chladničke.
  3. 3.     Za ten čas si urobíme tvarohovú plnku: 500 g hrudkovitý tvaroh, 3 PL práškový cukor, vanilínový cukor, žĺtok. Všetko spolu vymiešame potom pridáme zmes Cake mix a premiešame.
  4. 4.     Urobíme tuhý sneh z bielkov a 2 PL práškového cukru.
  5. 5.     Pridáme do tvarohovej masy.
  6. 6.     Vyberieme cesto z chladničky a rozdelíme ho a polovicu.
  7. 7.     Na papieri na pečenie rozvaľkáme cesto a prenesieme na plech.
  8. 8.     Natrieme tvarohovú plnku.
  9. 9.     Na papieri na pečenie vyvaľkáme druhé cesto a valčekom prenesieme na plech.
  10. 10.    Popicháme vidličkou a dáme piecť na 200 °C cca 40 minút.
  11. 11.    Upečený koláč pocukrujeme.
  12. 12.    Vychladnutý zákusok môžeme nakrájať na štvorce.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.