Bezlepkový kardinálov rez

  • Tak lahodný zákusok a tak jednoduchý na prípravu
Bezlepkový kardinálov rez
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    12
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :
50 g Cake mix Liana
10 ks vajcia
290 g kryštálový cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana

Plnka :
500 ml smotana na šľahanie
1 balenie stabilizátor – stužovač šľahačky jahoda Liana

Čučoriedkový dip :
čučoriedky
2 lyžice kryštálový cukor
 

 



 



Postup

  1. 1.     Rozdelíme vajcia. Do jedného mixéra dáme 8 bielkov a 210 g kryštálového cukru a urobíme sneh. Do druhého mixéra dáme 2 celé vajcia a 8 žĺtkov, 80 g kryštálového cukru a 1 ks vanilínového cukru a všetko vymixujeme do peny.
  2. 2.     Pridáme ručne, jemne do žĺtkovej peny Cake mix a zamiešame.
  3. 3.     Sneh dáme do cukrárenského vrecka.
  4. 4.     Plech vystelieme papierom na pečenie a zaistíme snehom zospodu, aby sa papier neposúval.
  5. 5.     Nastriekame 3 pásiky na jednu polovicu plechu a 3 pásiky na druhú polovicu plechu.
  6. 6.     Medzi snehové pásiky nalejeme žĺtkové cesto.
  7. 7.     Dáme piecť na 185°C 20 minút.
  8. 8.     Necháme vychladnúť a urobíme čučoriedkový dip. Čučoriedky uvaríme s cukrom cca 5 minút, odstavíme ich a necháme vychladnúť.
  9. 9.       Cesto aj s papierom predelíme a necháme na papieri.
  10. 10.     Na ½ natrieme vychladnutý čučoriedkový dip.
  11. 11.     Rozmiešame šľahačku so stabilizátorom podľa návodu na obale a navrstvíme ju na dip.
  12. 12.     Položíme druhú polovicu cesta a stiahneme papier.
  13. 13.     Pocukrujeme vrch a dáme schladiť.
  14. 14.     Nakrájame až pri servírovaní.



Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.