Bezlepkový jahodový koláč

Bezlepkový jahodový koláč
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:15
    (h:m)
  • Porcie
    20
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
230 g Cake mix Liana
160 g cukor
4 vajcia
150 ml vlažná voda
50 ml olej
 
Dodatky:
Puding vanilka Liana Exclusive
jahody
jahodový džem

Postup

1. Upečieme piškótový korpus. Ešte na teplý rozotrieme domáci jahodovy džem.
2. Medzitým v hrnci uvaríme nakrájané jahody s cukrom (podľa chuti). Na zahustenie použijeme 0,5 balenia vanilkového pudingu. 200 ml pridame k jahodám a v 100 ml rozmiešame pudingový prášok.
3. Do mäkkých a zovretých jahôd pridáme rozmiešaný pudingový prášok a miešame. Masa nam zhustne. Necháme chvíľu vychladnúť a vylejeme na piškótu.
4. Necháme stuhnúť v chladničke cca 2-3 hodiny. Dobru chuť !

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.