Bezlepkový hrnčekový jablkový koláč

  • jablkový koláč trocha inak a hlavne rýchlo a ľahko
pre verziu tohto receptu s pšeničnou múkou kliknite sem.
Bezlepkový hrnčekový jablkový koláč
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:45
    (h:m)
  • Porcie
    60
    (ks)

Ingrediencie

3 hrnčeky Cake mix Liana
1 a 1/2 hrnčeka kryštálový cukor
2 lyžice Kakao tmavé Liana
1/2 hrnčeka mleté orechy
1 ks Vanilínový cukor Liana 
1 ks Škoricový cukor Liana
1 a 1/2 hrnčeka mlieko (môže byť aj acidofilné)
1 hrnček olej
1 hrnček nastrúhaných jabĺk
2 vajcia

Dodatky:
džem
čokoláda na poliatie



Postup

1. V miske premiešame najskôr suché prísady. Potom pridáme ostatné a vymiešame hladké cesto.Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný vysoký plech.
2. Pečieme vo vyhriatej rúre na 175°C asi 40 minút.
3. Ihneď po upečení potrieme koláč džemom a necháme vychladnúť.
4.Nakoniec polejeme čokoládovou polevou.

 

Lepkovú verziu nájdete tu: https://www.lianasro.sk/nase-recepty/hrncekovy-jablkovy-kolac-



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.