Bezlepkový cheesecake - pečený

  • Chrumkavá sušienková hmota a tvarohová plnka je základom každého dobrého cheesecaku. Bezlepkový cheesecake je neodolateľný taktiež v pečenej verzii.
Bezlepkový cheesecake - pečený
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:30
    (h:m)
  • Porcie
    12-16
    (ks)

Ingrediencie

Sušienková hmota
250 g pomleté maslové sušienky pripravené zo zmesi Cake mix Liana (recept na nájdete na našej stránke)
150 g maslo
 
Krém :
500 g tvaroh jemný
100 ml mlieko
1 vajce
1 ks Zlatý krém Liana
120 g cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana
1 lyžička Poleva citrónová Liana

 

 

 

 

 

Postup

1.      Sušienky pomelieme alebo podrvíme, zmiešame ich s roztopeným maslom a natlačíme na dno tortovej formy. Dáme do vyhriatej rúry na 180°C  10 minút zapiecť.
2.      Všetky suroviny na krém zmiešame elektrickým šľahačom v jednej nádobe a vylejeme do formy na sušienkovú hmotu. Upečieme pri teplote 170°C cca 40 minút. Necháme vychladnúť a dáme do chladničky na cca 1-2 hodiny stuhnúť. Ozdobíme ovocím, džemom alebo polevou.

 

 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.