Bezlepkový cheesecake pečený

  • Aj v pečenej verzii.
Bezlepkový cheesecake pečený
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:30
    (h:m)
  • Porcie
    12-16
    (ks)

Ingrediencie

Sušienková hmota

250 g pomleté maslové sušienky pripravené zo zmesi Cake mix Liana (recept na nájdete na našej stránke)
150 g maslo
 

Krém :

500 g tvaroh jemný

100 ml mlieko

1 vajce
1 ks Zlatý krém Liana
120 g cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana
1 lyžička Poleva citrónová Liana

 



Postup

1.      Sušienky pomelieme alebo podrvíme, zmiešame ich s roztopeným maslom a natlačíme na dno tortovej formy. Dáme do vyhriatej rúry na 180°C  10 minút zapiecť.
2.      Všetky suroviny na krém zmiešame elektrickým šľahačom v jednej nádobe a vylejeme do formy na sušienkovú hmotu. Upečieme pri teplote 170°C cca 40 minút. Necháme vychladnúť a dáme do chladničky na cca 1-2 hodiny stuhnúť. Ozdobíme ovocím, džemom alebo polevou.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.