Bezlepkový ananásový rez

Bezlepkový ananásový rez

Trvanie: 02:00 (h:m) Porcie: 36 (ks)
.. jemnučké cesto aj po niekoľkých dňoch..

Bez lepku pre recept na Ananásový rez s klasickou pšeničnou múkou

Ingrediencie
Cesto
  • 230 g práškový cukor
  • 230 g Cake mix Liana
  • 4 ks vajcia
  • 100 ml voda
  • 100 ml olej
Plnka
Dodatky
  • ananás v konzerve
  • plech 25x35 cm
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny. Postupne pridáme olej a vodu.

2. Do žĺtkovej peny ručne zamiešame Cake mix.

3. Vyšľaháme tuhý sneh z vaječných bielkov a jemne zapracujeme do cesta.

4. Vystelieme plech papierom na pečenie a vylejeme cesto.

5. Pečieme pri teplote 180 °C 35 minút.

6. Upečené a vychladnuté cesto z vrchu oškrabeme. Polejeme šťavou z ananásu, natrieme plnku a predznačíme rezy.

7. Na každý rez uložíme ananás a necháme stuhnúť.

Postup plnka:

1. Uvaríme puding podľa návodu na obale.

2. Vymixujeme maslo izbovej teploty. Po lyžičkách pridáme vychladnutý puding a mixujeme do jemnej plnky.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 230 g práškový cukor
  • 230 g Cake mix Liana
  • 4 ks vajcia
  • 100 ml voda
  • 100 ml olej
Plnka
Dodatky
  • ananás v konzerve
  • plech 25x35 cm
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné