Bezlepkový ananásový rez

  • .. jemnučké cesto aj po niekoľkých dňoch..
pre verziu tohto receptu s pšeničnou múkou kliknite sem.
Bezlepkový ananásový rez
  • 50
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    36
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :
230 g práškový cukor
230 g Cake mix Liana
4 ks vajcia
100 ml voda
100 ml olej
 
Plnka :
400 ml mlieko
9 lyžíc kryštálový cukor
250 g maslo
1 ks Zlatý krém Liana
 
Dodatky :
ananás v konzerve
plech 25x35 cm
 



Postup

  1. 1.     Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny. Postupne pridáme olej a vodu.
  2. 2.      Do žĺtkovej peny ručne zamiešame Cake mix.
  3. 3.     Vyšľaháme tuhý sneh z vaječných bielkov a jemne zapracujeme do cesta.
  4. 4.     Vystelieme plech papierom na pečenie a vylejeme cesto.
  5. 5.     Pečieme pri teplote 180 °C 35 minút.
  6. 6.     Upečené a vychladnuté cesto z vrchu oškrabeme. Polejeme šťavou z ananásu, natrieme plnku a predznačíme rezy.
  7. 7.     Na každý rez uložíme ananás a necháme stuhnúť.
 
Postup plnka:
  1. 1.     Uvaríme puding podľa návodu na obale.
  2. 2.     Vymixujeme maslo izbovej teploty. Po lyžičkách pridáme vychladnutý puding a mixujeme do jemnej plnky.



Čo si myslíte o tomto recepte?

50
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.