Naše recepty

Bezlepkoví ježkovia

Bezlepkoví ježkovia
Dľžka prípravy
2 hodiny
Náročnosť prípravy
stredná
Počet porcií
30 kusov

Ingrediencie

Cesto:
300 g Cake mix Liana
40 g rastlinný tuk na pečenie
100 g práškový cukor
2 ks vajcia
1 ks Vanilínový cukor Liana
 
Dodatky:
30 ks polovičiek orechov
čokoládová poleva
kokos na obaľovanie


Postup

  1. 1.     Z Cake mix, tuku, cukru a vajíčok vypracujeme cesto, ktoré rozvaľkáme na 3 mm hrúbku.
  2. 2.     Okrúhlym vykrajovačom vykrajujeme kolieska a na každé položíme polovičku orecha. Zabalíme do cesta a vytvarujeme telo ježka. Zápalkou urobíme jamky na oči, ježkov uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť na 160°C  20 minút.
  3. 3.     Vychladnuté namáčame v čokoládovej poleve a ihneď obalíme v kokose. Oči a nos ozdobíme čokoládou.

Produkty v recepte

Vanilínový cukor LIANA 20 g/150ks

Vanilínový cukor LIANA 20 g/150ks

Vanilínový cukor.
Cena / ks: 0,06 € s DPH
Akcia
BEZ LEPKU
Cake mix  Liana 1kg

Cake mix Liana 1kg

Bezlepková piškótová zmes.
Cena / ks: 4,50 € s DPH
Akcia
BEZ LEPKU
AKCIA 3 x CAKE MIX Liana

AKCIA 3 x CAKE MIX Liana

Cena / ks: 12,00 € s DPH