Bezlepkoví ježkovia

  • Je to síce fuška, ale na pomoc si môžete prizvať svoje ratolesti, ktorým to iste vykúzli úsmev na tvári :)
Bezlepkoví ježkovia
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    30
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
300 g Cake mix Liana
40 g rastlinný tuk na pečenie
100 g práškový cukor
2 ks vajcia
1 ks Vanilínový cukor Liana
 
Dodatky:
30 ks polovičiek orechov
čokoládová poleva
kokos na obaľovanie




Postup

  1. 1.     Z Cake mix, tuku, cukru a vajíčok vypracujeme cesto, ktoré rozvaľkáme na 3 mm hrúbku.
  2. 2.     Okrúhlym vykrajovačom vykrajujeme kolieska a na každé položíme polovičku orecha. Zabalíme do cesta a vytvarujeme telo ježka. Zápalkou urobíme jamky na oči, ježkov uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme piecť na 160°C  20 minút.
  3. 3.     Vychladnuté namáčame v čokoládovej poleve a ihneď obalíme v kokose. Oči a nos ozdobíme čokoládou.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.