Bezlepkové žĺtkové rezy

  • Niekto ich robí na sviatky, vy si ich urobte len tak pre radosť chuťových pohárikov
Bezlepkové žĺtkové rezy
  • 99
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:45
    (h:m)
  • Porcie
    35
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
120 g Cake mix Liana
210 g práškový cukor
210 g rastlinný tuk
210 g orechy
5 ks bielky
 
Žĺtková poleva:
5 ks žĺtky
200 g práškový cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana
 


Postup

1. Práškový cukor a zmäknuté maslo vyšľaháme. Pridáme orechy a Cake mix. Tuhý sneh zamiešame už len ručne.
2. Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 175°C 25-30 minút.
3. Medzitým pripravíme polevu. Žĺtky s práškovým a vanilínovým cukrom ručne vymiešame. Upečené cesto ihneď polejeme polevou a necháme vychladnúť.
4. Namočeným ostrým nožom pokrájame.
 



Čo si myslíte o tomto recepte?

99
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.