Bezlepkové venčeky

Bezlepkové venčeky

Trvanie: 01:30 (h:m)
Recept od zákazníčky. Instagram: slecna_bezlepka
Ingrediencie

Cesto

Krém

Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Najskôr si pripravíme odpaľované cesto. Dáme do nepriľnavého hrnca vodu s maslom a necháme rozpustiť. Následne pridáme Cake mix a vytvoríme cesto.
  2. Cesto necháme trochu vychladnúť, prenesieme do mixéra a postupne jedno vajíčko po druhom zamiešame do cesta.

  3. Nakoniec pridáme jednu lyžičku sódy a zamiešame.

  4. Na plech vystlaný papierom na pečenie robíme venčeky, vždy dve vrstvy na seba. Najlepšie priamo na seba, aby sa pekne nafúkli.

  5. Pečieme 20-25 minút pri 200°C, potom hneď vyberieme z rúry. Počas pečenia rúru neotvárame. Upečené necháme vychladnúť.

  6. Pripravíme krém: Zlatý krém uvaríme rovnako ako puding. Keď vychladne, pridáme maslo. Celé to rozmixujeme a nakoniec pridáme čakankový sirup.

  7. Venčeky pozdĺžne prerežeme a plníme krémom.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie

Cesto

Krém

Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné