Bezlepkové strojčekové tyčinky

  • Plnené chutným marhuľovým džemom
Bezlepkové strojčekové tyčinky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    40
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
320 g  Cake mix Liana
3 ks Zlatý krém Liana
125 g práškový cukor
250 g rastlinný tuk
2 vajcia
 

Marhuľová plnka:

marhuľový džem

 

Čokoládová poleva:

100 g čokoláda Liana 70%, 45% alebo 60%

50 g rastlinný tuk
10 g maslo
 


Postup

1.      Všetky suroviny dáme do misky a ručne spracujeme cesto. Zabalíme ho do mikroténového sáčku a necháme 24h odležať v chladničke.
2.     Odstaté cesto dáme do mlynčeka na mäso s nadstavcom na koláče z ktorého robíme tyčinky.
3.      Uložíme na suchý plech a pečieme na 180°C 20 minút (kto má multifunkčnú rúru môže dať naraz 3 plechy).
4.     Upečené a vychladnuté spolu zlepíme marhuľovým džemom. Konce namáčame v čokoláde a uložíme na alobal kde sa najlepšie odlepia.
 
Postup polevy:
1.     Všetko roztopíme (najlepšie v hrnčeku) nad parou a namáčame najprv jednu stranu konca a potom druhý koniec.

 



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.