Bezlepkové slimáky

  • Recept od našej fanúšičky.
Bezlepkové slimáky
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

300 g Bakery mix Liana
300 g Bread mix white Liana 
300 ml mlieko
100 g cukor kryštálový
1 biely jogurt
50 g rozpustené maslo
50 g bravčová masť
3/4 kocky droždie
2 vajcia
štipka soli

Postup

1. V 100 ml vlažnom mlieku rozdrobíme droždie s lyžičkou cukru a necháme kvasiť na teplom mieste asi 10 minút.
 
2. Zmiešame zvyšné suroviny, prilejeme kvások z droždia a vypracujeme cesto. Necháme nakysnúť pokiaľ cesto nezdvojnásobí svoj objem.
 
3. Cesto naplníme ľubovoľnou plnkou; slanou alebo sladkou, zvinieme do rolády a nakrájame 1 cm kolieska. Uložíme na plech, necháme podkysnúť a pečieme pri 160°C do zlatohneda. Upečené potrieme maslom. 

Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.