Bezlepkové nekysnuté koláčiky

  • Koláč upečený len z troch ingrediencií, ktoré máte určite doma
Bezlepkové nekysnuté koláčiky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    16
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :
250 g Cake mix Liana
250 g rastlinný tuk
250 g jemný tvaroh
 
Plnka :
16 lyžičiek slivkový lekvár




Postup

  1. 1.     V mixéri vypracujeme cesto. Zabalíme do potravinovej fólie a necháme 30 minút v chladničke.
  2. 2.     Na pracovnej podložke cesto rozvaľkáme na hrúbku 3 mm a porežeme na štvorce.
  3. 3.     Do stredu dáme lyžičku slivkového lekváru.
  4. 4.     Okraje potrieme vajíčkom, protiľahlé strany spojíme a opäť potrieme vajcom.
  5. 5.     Pečieme 20 minút pri teplote 180°C.
  6. 6.     Podľa chuti môžeme nakoniec potrieť rozpustený rastlinný tuk s rumom alebo iba pocukrujeme.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.