Bezlepkové medvedie labky
Cesto
- 350 g Cake mix Liana
- 140 g rastlinný tuk
- 110 g práškový cukor
- 80 g mleté orechy
- 1 ks vajce
- 1 lyžica Kakao tmavé Liana
- 1 lyžica Citrónová poleva Liana
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
Dodatky
- 200 g práškový cukor
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
1. V miske ručne spracujeme cesto. Zabalíme do potravinovej fólie a necháme 24 hodín odležať v chladničke.
2. Cesto natlačíme do suchých formičiek a stred zatlačíme palcom. Pečieme na 180°C cca 20-25 minút.
3. Teplé medvedie labky obalíme v práškovom a vanilínovom cukre. Hotové môžeme skladovať v dóze dlho.
Cesto
- 350 g Cake mix Liana
- 140 g rastlinný tuk
- 110 g práškový cukor
- 80 g mleté orechy
- 1 ks vajce
- 1 lyžica Kakao tmavé Liana
- 1 lyžica Citrónová poleva Liana
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
Dodatky
- 200 g práškový cukor
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
Produkty k receptu