Bezlepkové lístkové cesto

Bezlepkové lístkové cesto

Lístkové cesto, ktoré ďalej môžeme použiť na krémeš, jablkové taštičky, šamrole...
Ingrediencie
Suroviny na 1 cesto
Suroviny na 2 cesto

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. 1. Tuk na pečenie nakrájame na kocky a vložíme do Bakery mix. Spolu spracujeme na kocku, ktorú zabalíme do potravinovej fólie a dáme na cca hodinu do chladničky.
  2. 2. Ručne vypracujeme druhé cesto. Preložíme na pracovnú podložku podsypanú Cake mix a spracujeme na hladké cesto. Zakryjeme miskou na 30 minút.
  3. 3. Od stredu vyvaľkáme von rohy a stred necháme vyšší. Z chladničky vytiahneme prvé cesto a položíme do stredu druhého cesta. Rohy preložíme na cesto a dáme schladiť na pol hodiny.
  4. 4. Valčekom poklepeme od stredu po okraje a potom jemne rozvaľkáme na 1 cm. Cesto poprekladáme a odložíme na 30 minút. Opäť cesto rozvaľkáme, poprekladáme a dáme na 30 minút schladiť.
  5. 5. Cesto ďalej použijeme podľa potreby, napríklad na krémeš z lístkového cesta, šamrole, štrúdľu, jablkové taštičky ....
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Suroviny na 1 cesto
Suroviny na 2 cesto

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné