Bezlepkové linecké koláčiky

  • Pekné na pohľad, super na chuť
Bezlepkové linecké koláčiky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

150 g Cake mix Liana
50 g práškový cukor
1-2 ks Vanilínový cukor Liana
1 ks vajce
20 g zmäknutý rastlinný tuk


Postup

1.     Z  uvedených surovín vypracujeme cesto, ktoré zabalíme do potravinovej fólie a na cca 2 hodiny dáme do chladničky stuhnúť.
2.     Následne ho na pomúčenej podložke rozvaľkáme na hrúbku 3 mm.
3.     Vykrajujeme rôzne vzory, pečieme na plechu pri teplote 180°C  približne 5-7 minút.
4.     Vychladnuté naplníme džemom, spojíme a nakoniec posypeme práškovým cukrom.

Tip na vylepšenie: Pre ešte lepšiu chuť do cesta pridáme 1 lyžičku Citrónovej polevy Liana.


Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.