Naše recepty

Bezlepkové kokosové ježe

Bezlepkové kokosové ježe
Dľžka prípravy
2 hodiny
Náročnosť prípravy
jednoduchá
Počet porcií
40 kusov

Ingrediencie

Cesto:

480 g Cake mix Liana

250 g práškový cukor

3 celé vajcia

5 lyžíc med

½ kávovej lyžičky Sóda bikarbóna Liana

100 g rastlinný tuk 

 

Poleva:

250 g rastlinný tuk na polevy

200 ml rum alebo uvarená voda s esenciou

2 lyžice Kakao tmavé Liana 

250 g práškový cukor

 

Dodatky:

300 g kokos na obaľovanie

Postup

1.     V kuchynskom robote zmiešame suroviny na cesto. 15 minút spracujeme cesto na hladkú masu.
2.     Plech vymažeme maslom a vysypeme zmesou Cake mix. Cesto rozotrieme na plech a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200°C  25 minút do zlatista.
3.    Horúce ježe pokrájame na menšie obdĺžniky.
 
 
Postup poleva:
1.     Nad parou rozpustíme rastlinný tuk, pridáme cukor, rum, kakao a dobre premiešame.
2.     V kakaovej zmesi namáčame po 2 ks obdĺžniky, pootáčame zo všetkých strán a obalíme v miske s kokosom.

 

Produkty v recepte

SÓDA BIKARBÓNA  LIANA 100 g

SÓDA BIKARBÓNA LIANA 100 g

Sóda bikarbóna v kelímku.
Cena / ks: 0,19 € s DPH
Kakao tmavé Liana Exclusive 100g

Kakao tmavé Liana Exclusive 100g

Kakaový prášok z produktovej rady Liana Exclusive.
Cena / ks: 0,90 € s DPH
Akcia
BEZ LEPKU
Cake mix  Liana 1kg

Cake mix Liana 1kg

Bezlepková piškótová zmes.
Cena / ks: 4,50 € s DPH