Bezlepkové karamelové košíčky

  • Orechové cesto, plnka so Zlatým krémom a salkom. Aj Vám sa zbiehajú slinky len, ak na túto kombináciu pomyslíte ?
Bezlepkové karamelové košíčky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    25
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
310 g Cake mix Liana
150 g rastlinný tuk
125 g mleté orechy
100 g práškový cukor
1 ks vajce
 
Plnka:
250 g maslo
1 balenie karamelové mlieko
300 ml mlieko
1 ks Zlatý krém Liana


 



Postup

  1. 1.     Ručne vypracujeme suroviny na cesto a necháme 60 minút odležať v chladničke.
  2. 2.     Formičky na košíčky naplníme cestom. Stred zatlačíme palcom tak, aby v strede ostala jamka.
  3. 3.     Pečieme pri 180°C 20 minút.
  4. 4.     Upečené vyklopíme z formičiek, ozdobíme plnkou a necháme stuhnúť.

Postup plnka:
  1. 1.     Z mlieka a Zlatého krému uvaríme puding. Necháme vychladnúť.
  2. 2.     Vyšľaháme maslo a pomaly pridáme vychladnutý puding. Nakoniec za stáleho šľahania pridáme karamelové  mlieko.
  3. 3.     Plnku dáme do vrecka s ozdobnou špičkou a nastriekame na košíčky.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.