Bezlepková zamatová roláda s banánom

  • Lahodná ako zamat.
Bezlepková zamatová roláda s banánom
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:30
    (h:m)
  • Porcie
    20
    (ks)

Ingrediencie

Piškóta:
6 vajec
5 PL kryštálový cukor
3 PL Kakao tmavé Liana
1/2 KL Sóda bikarbóna Liana
1 PL Cake mix Liana
 

Krém:
500 ml mlieko
1 ks Zlatý krém Liana
3 PL Universal mix Liana alebo ryžová múka Liana
1 vajce
4 PL kryštálový cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana
200 g maslo
 

Dodatky:

2-3 banány
čokoládová poleva



Postup

1.      Vyšľaháme bielky do tuha, pridáme cukor a prešľaháme. Postupne pridáme žĺtky a nakoniec ručne primiešame Cake mix s kakaom a sódou bikarbónou.

2.      Vylejeme na vymastený papier na pečenie alebo vymastený plech.

3.      Pečieme pri teplote 180°C 5-10 minút.

4.      Po upečení stočíme ešte horúcu do rolády a necháme vychladnúť.

5.      Z mlieka, Zlatého krému, múky, vajíčka a cukru uvaríme hustý puding. Necháme vychladnúť. Do vychladnutého vmiešame maslo a krém rozdelíme na 2 časti do jednej pridáme Vanilínový cukor, do druhej 1 -2 lyžice kakaa.

6.      Z piškóty odstránime papier, natrieme svetlý krém, kakaový krém, uložíme banány a zvinieme do rolády.

7.      Polejeme čokoládovou polevou.

 



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.