Bezlepková tvarohová bábovka

  • K nedeľňajšej kávičke pripravte bábovku s malou obmenou a pridajte do cesta tvaroh
Bezlepková tvarohová bábovka
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    16
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:

5 vajec

270 g  Cake mix Liana

250 g tvaroh

250 g rastlinný tuk 

1 ks Vanilínový cukor Liana

250 g cukor krupica

hrozienka (môžu byť namočené aj v rume)

maslo, kokos na vysypanie formy

 



Postup

  1. 1. Žĺtky vymixujeme s cukrom, pridáme rastlinný tuk, tvaroh a mixujeme do peny. Potom pridáme bezlepkovú piškótovú zmes Cake mix a ešte cca 1 minútku všetko spolu mixujeme. Už len ručne nakoniec primiešavame sneh z bielkov.

  2. 2. Hotové cesto dáme do bábovkovej formy natretej maslom a vysypanej kokosom. Medzi cesto sypeme hrozienka.

  3. 3. Pečieme vo vyhriatej rúre na 160°C 65 minút (na multifunkčno najlepšie ak máme dolný ohrev a na spodnej mriežke).

  4. 4. Upečenú bábovku vyklopíme a prikryjeme alobalom, aby nám neklesla. Vychladenú narežeme na porcie.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.