Bezlepková tribitka

  • Majú vaše deti rady keks 3 BIT? Čo ak by ste im ho urobili rovno na celý plech?
Bezlepková tribitka
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    03:00
    (h:m)
  • Porcie
    27
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
20 ks sušienok podľa nášho receptu na Bezlepkové sušienky
200 g Cake mix Liana
100 g Fine mix Liana
100 g práškový cukor
2 PL Kakao tmavé Liana Exclusive
3 vajcia
250 ml mlieko
100 ml olej

 
Vanilková plnka:
500 ml mlieko
¾ Vanilkový puding Liana Exclusive
2 ks Vanilínový cukor Liana
150 g kryštálový cukor
150 g maslo
 
Karamelová plnka:
200 g maslo
1 konzerva karamelového kondenzovaného mlieka

 
Čokoládová poleva:
100 g čokoláda Liana 70%
30 g rastlinný tuk na polevy
20 g maslo
 

 
 


Postup

1.     Vyšľaháme celé vajcia, postupne pridáme cukor, olej, mlieko.
2.     10 minút šľaháme na nízkych otáčkach, pridáme Cake mix a Fine mix zmiešané s kakaom.
3.     Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
4.     Dáme piecť na 170°C 15 minút.
5.     Z upečeného cesta zoškrabeme vrch korpusu, aby dobre  prilnula plnka.
6.     Na upečené cesto natrieme vanilkovú plnku a poukladáme maslové sušienky.
7.     Na ne navrstvíme karamelovú plnku a dáme stuhnúť.
8.     Stuhnuté polejeme čokoládovo polevou.
9.     Dáme znova stuhnúť a nakrájame na rezy.
 

Postup vanilková plnka:

  1. 1.     Uvaríme puding z mlieka, vanilkového pudingu a cukru.
  2. 2.     Necháme vychladnúť.
  3. 3.     Do zmäknutého masla pridáme vychladnutý puding a vyšľaháme na jemný krém.

 

Postup karamelová plnka:

  1. 1.     Všetky suroviny spolu zmixujeme.

 

Postup čokoládová poleva:

  1. 1.     Všetko roztopíme nad parou.

 



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.