Bezlepková trasená torta s ovocím

  • Rýchla dobrota pri ktorej stačí potriasť suroviny
Bezlepková trasená torta s ovocím
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:15
    (h:m)
  • Porcie
    12-16
    (ks)

Ingrediencie

Bezlepkový korpus podľa nášho receptu na obale Cake mix Liana
 
Suroviny na plnku:
250 g kyslá smotana
312 g mandarínkový alebo iný ovocný kompót
50 ml mlieko
80 g Vanilkový cukrársky krém za studena
1-2 lyžice tvaroh jemný
2 lyžice práškový cukor
 
Suroviny na šľahačku:
1 ks smotana na šľahanie (200-250 g)
1 ks kyslá smotana (200 g)
1 ks Vanilínový cukor Liana
1-2 PL práškový cukor
 

 



 



Postup

  1. 1.     Všetky suroviny na plnku dáme do jednej nádoby, ktorú uzatvoríme pokrievkou a trasieme cca 1 minútu do premiešania všetkých surovín. Nakoniec môžeme ešte vareškou dôkladnejšie premiešať.
  2. 2.     Natrieme na upečený bezlepkový korpus.
  3. 3.     Vyšľaháme smotanu na šľahanie, primiešame kyslú smotanu a cukor.
  4. 4.     Šľahačku natrieme na plnku. Dáme na cca 1 hodinu do chladničky stuhnúť.
  5. 5.     Ozdobíme postrúhanou čokoládou.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.