Bezlepková šachovnica

Bezlepková šachovnica

Trvanie: 00:50 (h:m) Porcie: 50 (ks)
Skvelý recept pre milovníkov tvarohových zákuskov.
Ingrediencie
Cesto
Tvarohový krém
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Piškótu pripravíme vyšľahaním vajec s cukrom, následne pridáme ostatné ingrediencie na cesto.
  2. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 170°C 20-25 minút. Necháme vychladnúť.
  3. Na krém dôkladne vyšľaháme zmäknuté maslo s cukrom a Vanilínovým cukrom, pridáme tvaroh a rum.
  4. Vychladnutý korpus pokrájame na rovnaké pásiky, ktoré striedavo s plnkou prekladáme do hlbšieho plechu v dvoch vrstvách.
  5. Necháme stuhnúť. Nakoniec povrch polejeme čokoládovou polevou.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Tvarohový krém
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné