Naše recepty

Bezlepková SACHER torta

Bezlepková SACHER torta
Dľžka prípravy
40 minút
Náročnosť prípravy
jednoduchá

Ingrediencie

Kakaový piškótový korpus :  

200 g Cake mix Liana

180 g cukor

25 g Kakao tmavé Liana

4 vajcia

100 ml vlažná voda

150 ml olej
 

Dodatky 

marhuľový džem

200 g Čokoláda Liana 70%
3-4 lyžice mlieka
2 lyžice oleja

 

Postup

1. Vyšľaháme bielka, pridáme cukor a prešľaháme, následne po jednom žĺtky, postupne vlažnú vodu a olej. Nakoniec zľahka primiešame Cake mix s Kakaom tmavým.
2. Vylejeme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie. Upečieme pri teplote 180 °C asi 20-25 minút.
3. Vychladnutý korpus prerežeme na polovicu, spodný korpus nahrubo natrieme horúcim marhuľovým džemom. Prikryjeme druhým korpusom, ktorý tiež môžeme potrieť džemom.
4. Nakoniec celú tortu aj boky oblejeme roztopenou čokoládou s mliekom a olejom. Necháme stuhnúť.

Produkty v recepte

Kakao tmavé Liana Exclusive 100g

Kakao tmavé Liana Exclusive 100g

Kakaový prášok z produktovej rady Liana Exclusive.
Cena / ks: 0,90 € s DPH
Akcia
BEZ LEPKU
Cake mix  Liana 1kg

Cake mix Liana 1kg

Bezlepková piškótová zmes.
Cena / ks: 4,50 € s DPH
Čokoláda Liana 70% 1kg

Čokoláda Liana 70% 1kg

Čokoláda LIANA 70% 1kg.
Cena / ks: 7,00 € s DPH
Akcia
BEZ LEPKU
AKCIA 3 x CAKE MIX Liana

AKCIA 3 x CAKE MIX Liana

Cena / ks: 12,00 € s DPH