Bezlepková SACHER torta

  • Viedenská bezlepková sacherová torta - tá najlepšia a najjednoduchšia torta s marhuľovým džemom a čokoládovou polevou na vaše rodinné oslavy.
Bezlepková SACHER torta
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:40
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Kakaový piškótový korpus :  

200 g Cake mix Liana

180 g cukor

25 g Kakao tmavé Liana

4 vajcia

100 ml vlažná voda

150 ml olej
 

Dodatky 

marhuľový džem

200 g Čokoláda Liana 70%
3-4 lyžice mlieka
2 lyžice oleja

 

 

 

 

Postup

1. Vyšľaháme bielka, pridáme cukor a prešľaháme, následne po jednom žĺtky, postupne vlažnú vodu a olej. Nakoniec zľahka primiešame Cake mix s Kakaom tmavým.
2. Vylejeme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie. Upečieme pri teplote 180 °C asi 20-25 minút.
3. Vychladnutý korpus prerežeme na polovicu, spodný korpus nahrubo natrieme horúcim marhuľovým džemom. Prikryjeme druhým korpusom, ktorý tiež môžeme potrieť džemom.
4. Nakoniec celú tortu aj boky oblejeme roztopenou čokoládou s mliekom a olejom. Necháme stuhnúť.

 

 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.